Toivo

On edelleenkin vaikea uskoa Marjan poismenoa. On mielessä vain energinen ja hyvä pelaaja. Toivomme voimia perheelle🥀 Topi ja Johanna

Reijo

Miten suojautua koronalta

Tässä teille oiva ohje totaaliseen suojautumiseen:

Kävimme vaimoni kanssa jokapäiväisellä lenkillä kun vastaamme tuli noin viidenkymmenen metrin päässä ikäneidoksi luokittelemani henkilö sateenvarjoa kainalossa.

Nähtyään meidät hän levitti sateenvarjonsa. Ihmettelimme sitä kun päivä oli aurinkoinen eikä sateesta ollut tietoakaan. Henkilö sijoitti varjon kilveksi meitä kohti kuten viikingit tekivät vihollisen kohdatessaan. Varjo suojasi hänen naamansa ja ylettyi vesirajaankin joten kaikenlaisen tarttuvan pöpön pääsy elimistöön oli takuulla estetty.
Näin hän sitten hiipi vastaamme kadun reunassa ja reippaasti ohitse päästyämme keräsi ehkäisyvälineen kainaloonsa ja katosi kulman taakse.

Kaivakaapa varjot kaapistanne ja luopukaa maskeistanne.

Klara Wappen med Krana Vatten toivottaa Reijo

Anja, profiilikuva
Anja

Kiitos Reijo hauskasta vappustoorista! Mukavaa sateenvarjovappua teille molemmille toivotteleepi Anja siman ja tippaleipien seasta!

Toivo

Kiitos Reijo mainiosta suojautumiskonstist
a. Onneksi meillä Hesassa on monta sateensuojaa. Voi laittaa roskiin kun liikaa virustunut 🤧 Täällä mökillä emme tarvi kun emme juuri ketään näekään paitsi kaikennäköisiä ja kokoisia lintuja🦅🦃🕊

Terveisiä kaikille
Topi ja Johanna🙎‍♂️🙎‍♀️

Riitta, profiilikuva
Riitta

Hesarissa oli mielestäni hyvä Saska Saarikosken kirjoitus korona / ikärasismi; kannattaa lukea 🤗. Viikko oltiin stadissa lenkkeillen, kirjoja lukien ja telkkarista dekkareita katsoen, sekä jopa minäkin siivousta vieroksuva ihminen vaatekaappeja järjestellen ja vuosia käyttämättömiä vaatteita poistoon valiten😏. Nyt taas autossa matkataan kohti Kaarinaa kunnes taas ensi viikolla varmaan keskiviikkona palataan stadiin. Kyllähän me kuuliaisina kansalaisina kontakteja edelleen vältellään 💪. Terveisiä ja pysytään terveinä❣

Anneli

Kiitos terveisistä Riitta! Pahempi karanteeniaika on jo kärsitty, mutta tuo ikä ei taida helpottaa.😏 Lentistä ja kavereita kaipaa todella, onneksi sentään voi lenkkeillä ulkona! - Pysytään terveinä ja toivotaan parasta❣️ Terveisin Anneli

Marjut

Hei Riitta, Anneli ja muut mukavat pelurit,
tervehdys Tammisaaresta, siis rajan sisäpuolelta😁
Outoa on! Näin leppoisaa ja rauhallista en ole ennen kokenut. Ei hassumpaa. On aikaa
seurata joutsenpariskunnan räpyttelyä liidossa, isokoskelon, telkän ja sotkan sukeltelua sekä kuinka pilvet kauas karkaavat - ja kuinka aurinko kimaltelee tuulen mukana muuttuvilla laineilla.
Illaksi on luvattu 21 beaufortia , siis jännitystäkin on luvassa.
Voikaa hyvin
Marjut

Martti, profiilikuva
Martti

HEI! THL:n suosittama: Älä osallistu ryhmäharrastuksiin.
Joten pelivuorot sekä Vuosikokous Kampissa on peruutettu toistaiseksi. Palataan kun suositus on muuttunut

Marjut

Olen tulossa Kisakallioon, jos leiristä tulee jotain. Toivotaan toivotaan

Seppo

Sepi ei päässyt pelaamaan Puttaalla ! kun abit kirjoittelee ylioppilaskirjotuksia urheilusalissa.Ei oo myöskään Plokin loppusarjaa !